TJÄNSTER

Kvalitet i varje projekt – Välj oss för att göra skillnad

}

Måndag – Fredag: 07-17

Vallevägen 24, 373 00 Jämjö

0455-590 00

Tjänster som vi erbjuder.

Textilmattor
Flytspackling
Trägolv/Laminat
Badrum/Våtrum
Plast/linoleummattor
Till- och om-byggnation
Epoxigolv & acrylbeläggningar
Golvläggning och plattsättning

Textilmattor erbjuder fördelar som komfort, ljudabsorption, isolering, estetik, säkerhet och anpassningsbarhet. De kan skapa en bekväm och estetiskt tilltalande miljö samtidigt som de hjälper till att minska ljudnivåer, isolera rummet och minska risken för halka. Därför är textilmattor ett populärt val för olika inredningsprojekt och miljöer. Vi har många olika sorter i vårt show room.

Flytspackling är en betydelsefull process inom bygg- och renoveringssektorn som involverar applicering av en flytande betongblandning på en befintlig yta. Fördelarna med flytspackling inkluderar skapandet av en jämn och plan yta, vilket är idealiskt för att installera golvbeklädnader eller vägbeläggningar och ger en professionell finish. Dessutom förbättrar flytspacklingen isoleringen i rummet genom att fylla i ojämnheter och kan hjälpa till att minska värmeförluster och sänka energikostnader. Den härdar till en hållbar och tålig yta som motstår belastning och slitage.

Parkett- och laminatgolv är två vanliga val för golvmaterial, var och en med sina egna fördelar:

Parkettgolv har en naturlig skönhet som kommer från äkta trä, vilket ger en tidlös och inbjudande atmosfär i rummet. De är hållbara och kan vara långvariga med rätt underhåll och kan också renoveras för att anpassas till förändringar i inredningen. Parkettgolv ökar fastighetens värde och ger möjlighet till kreativa renoveringar.

Laminatgolv är kostnadseffektiva alternativ som efterliknar träets utseende. De är slitstarka, reptåliga och lätta att underhålla. Laminat finns i många olika mönster och färger och är lämpliga för högtrafikerade områden. De är också mer resistenta mot fläckar och fukt än äkta trä.

Jämjö Golv AB är ett GVK-auktoriserat företag vilket innebär att personalen har dokumenterad kunskap om hur tätskikt skall utföras för såväl kakel som plast. Hör gärna av er till oss så kommer vi hem till er och diskuterar vad det är ni vill göra.
Vi har möjligheten att hjälpa er med en total entreprenad när det gäller att exempelvis renovera ert badrum.

Vi samarbetar med elektriker och VVS. Då vi även har snickeri så kan vi även hjälpa er vid lite mer omfattande om byggnader av ert bad rum. Vi utför både arbeten med plast matta och kakel/klinker.

Plast- och linoleummattor är två olika alternativ för golvbeläggning, vardera med sina unika fördelar:

Plastmattor, även kända som vinylmattor, utmärker sig med sin hållbarhet, vattenbeständighet och enkelhet att rengöra. De tål slitage väl och är resistenta mot repor och fläckar, vilket gör dem lämpliga för högtrafikerade områden. Dessutom finns de i en mängd olika mönster och färger och kan efterlikna utseendet på naturmaterial som trä och sten.

Å andra sidan är linoleummattor kända för sin miljövänlighet, då de tillverkas av naturliga och återvinningsbara material. De har också hälsosamma egenskaper, såsom allergivänlighet och antibakteriella egenskaper. Linoleummattor är också hållbara och kan stå emot repor och fläckar, och de finns i olika färger och mönster för att passa olika inredningsstilar.

Vi erbjuder om- och tillbyggnationstjänster som är skräddarsydda efter dina behov och önskemål. Oavsett om du planerar att bygga en solig altan för avkoppling eller om du vill omstrukturera och anpassa ditt utrymme genom att flytta väggar eller göra andra förändringar. Låt oss tillsammans skapa det utrymme du alltid har drömt om.

Epoxigolv är starkt och hållbart med en yta som klarar tunga påfrestningar och är resistent mot skador som repor och fläckar. Det passar bra i miljöer som garage och industrianläggningar. Å andra sidan är acrylbeläggningar mer flexibla och ger färgstarka ytor, vilket gör dem lämpliga för områden som sportgolv och utställningslokaler. Valet mellan de två beror på specifika krav och användningsområden för golvet.

Plattläggning är konsten att skapa vackra, hållbara ytor genom att ordna stenar, kakel eller plattor i ett mönster eller en design. Det kan användas för att skapa gångvägar, terrasser, uppfarter och mycket mer. Plattläggning kombinerar både praktisk funktion och estetisk skönhet, och det är ett populärt val för att förbättra utomhusområden och skapa strukturer som är både funktionella och visuellt tilltalande