om oss

Vi bygger drömmar

}

Måndag – Fredag: 07-17

Vallevägen 24, 373 00 Jämjö

0455-590 00

Jämjö Golv AB är ett golvläggnings- och plattsättningsföretag som säljer alla på marknaden tillgängliga produkter. Vill du ha kvalitet, kunskap och bra garantier så har du kommit alldeles rätt! Våra tjänster omfattar alla sorters golvläggningsarbeten, såsom renovering av badrum, parkett, textilmattor, plastmattor,gummimattor och linoleum samt plattsättning. Vi utför även epoxy/acryl beläggning. Vi kan erbjuda totalentreprenad då det är aktuellt med värme, vatten och el samt snickerier och tillbyggnad.
Jämjö Golv AB har sedan starten 1970 varit aktiv i golvläggningsbranschen. Jämjö Golv AB är ett GVK-auktoriserat företag vilket innebär att personalen har dokumenterad kunskap om hur tätskikt skall utföras för såväl kakel som plast.
Jämjö Golvs ABs verksamhet och hantverk kännetecknas av kvalitet, kunskap och att vara på plats i utsatt tid. Det kan inte understrykas nog hur viktigt vi känner att arbets- och leveranstider är för oss och för våra kunder. Jämjö Golv AB kan ni lita på.
Våren 2011 köpte Jämjö golv företaget Nepotex.
Huvudsysselsättningen i Nepotex består av industribeläggningar av epoxi till: verkstadsgolv, industrigolv, bilutställningshallar, storkök och hygienutrymmen m.m. Vi utför allt från lagning och reparationsarbete till nyläggning av golv.

Vi har epoxiprodukter för den enklaste dammbindning till kemikalieresistenta beläggningar.

Vi utför flytspackling med egen pump.

Vi kommer i och med förvärvet av Nepotex att kunna erbjuda er som kund ett mycket stort urval av olika sorters golv lösningar.
Vårt mål är inte att vi skall vara stora utan att vi skall vara bra på vad vi gör och att kunderna skall vara nöjda.